Играчите и треньорският щаб на Нефтохимик получиха златните си медали

...
Играчите и треньорският щаб на Нефтохимик получиха златните си медали
Коментари Харесай

Отборът на Нефтохимик вдигна шампионската купа

Играчите и треньорският щаб на Нефтохимик получиха златните си медали и шампионската купа за спечелили в „ Б “ районна група „ Център “. Церемонията по награждаването се организира в Спортен център „ Изгрев “ в Бургас. Отличията бяха връчени от ръководителя на Оценка за съвместимост на БФС-Бургас Димитър Костов. Нефтохимик завоюва шампионата безапелационно с 50 точки и голова разлика 119-9.

Няколко самостоятелни награди получиха футболисти на " Нефтохимик ". Награда за голмайстор на шампионата получи капитанът на зелените Мартин Мечков, който означи 31 гола през сезона.

За " Играч на сезона " беше разгласен централният бранител -Светослав Славов. Той беше определен, посредством гласоподаване в анкета на формалната интернет страница на клуба. Двамата получиха почетни купи от клуба и парични награди от спонсора Делииванови. Специална премия от фенклуба получи най-опитният футболист в тима – Димитър Тодоров, който избра да пази на вратата на родния " Нефтохимик " след кариера в няколко клуба от Първа лига.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР