Играчите и треньорският щаб на Нефтохимик получиха златните си медали

...
Играчите и треньорският щаб на Нефтохимик получиха златните си медали
Коментари Харесай

Нефтохимик вдигна купата на Б регионална група Център

Играчите и треньорският щаб на Нефтохимик получиха златните си медали и шампионската купа за спечелили в „ Б “ районна група „ Център “. Церемонията по награждаването се организира в Спортен център „ Изгрев “ в Бургас. Отличията бяха връчени от ръководителя на Оценка за съвместимост на БФС-Бургас Димитър Костов. Нефтохимик завоюва шампионата безапелационно с 50 точки и голова разлика 119-9.

Няколко самостоятелни награди получиха футболисти на Нефтохимик. Награда за голмайстор на шампионата получи капитанът на зелените Мартин Мечков, който означи 31 гола през сезона. За състезател на сезона беше разгласен централният бранител Светослав Славов. Той беше определен посредством гласоподаване в анкета на формалната интернет страница на клуба. Двамата получиха почетни купи от клуба и парични награди от спонсора. Специална премия от фенклуба получи най-опитният футболист в тима – Димитър Тодоров, който избра да пази на вратата на родния Нефтохимик след кариера в няколко клуба от родния хайлайф.

Снимка: 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР