Играчите и треньорите на ЦСКА-София ще бъдат привикани на разговори

...
Играчите и треньорите на ЦСКА-София ще бъдат привикани на разговори
Коментари Харесай

Строго мъмрене в "ЦСКА-София" след 0:0 в Черна гора

Играчите и треньорите на " ЦСКА-София " ще бъдат привикани на диалози след нулевото тъждество против " Титоград " в Подгорица в реванша от II квалификационен кръг на Лига Европа. " Червените " се класираха напред с помощта на успеха с 4:0 в първия мач в София, само че с представянето си в столицата на Черна гора разочароваха както почитателите, по този начин и управлението на клуба.

" Ще би трябвало да проведем съществени диалози с треньорите и играчите - акцентира основният управител Стойчо Стоилов. - Този мач беше протоколен, само че въпреки всичко трябваше да вземем успеха, с цел да трупаме коефициент. Трябва бързо да го забравим и да мислим за идващите срещи. Не бива да търсим оправдания, този тим трябваше да го победим два пъти. "

Капитанът на " ЦСКА-София " Николай Бодуров също бе отчаян от представянето и предвижда, че с сходна игра тимът няма да стигне надалеч във втория по мощ европейски клубен шампионат. Във II кръг от пресявките вицешампионът на Първа лига ще срещне бронзовия медалист в хърватското състезание " Осиек ".

" Без да недооценявам тима на " Титоград ", съставът на " Осиек " е надалеч по-сериозен и в случай че играем по сходен метод против него, нищо положително не ни чака - съобщи централният защитник. - Трябва бързо да променим чипа в главите си. " Осиек " е много по-сериозен тим, с много по-голям бюджет от " Титоград " и в случай че играем по същия метод, нямаме огромни шансове да продължим напред. "

Въпреки че " алените " насочиха единствено един прецизен удар към вратата на " Титоград ", а в същото време съперникът редуваше състояние след състояние и даже уцели греда, треньорът Добромир Митов не бе изключително обезпокоен след дуела. Освен това наставникът призна, че тимът на процедура към този момент има и четвърти ментор - с изключение на ветераните Димитър Пенев и Люпко Петрович на Митов оказва помощ и сръбският анализатор Милош Крушич.

" Ние се редуваме. Аз, Милош и Люпко. Аз не виждам проблем с това. Ние сме екип, решенията ги взимаме всички дружно - изясни Митов. - Важното е, че продължаваме напред в шампионата. Трябва да бъдем деликатни, нямаме право да подценяваме нито един тим. Ще бъде доста по-трудно против " Осиек ". "

Тази седмица на " ЦСКА-София " следва домакинство против " Черно море " от II кръг в Ефбет лига. Мачът е в събота (20 юли) от 18:45 ч. на ст. " Българска войска ". Също там идващия четвъртък (25 юли) е първият дуел против " Осиек ", а реваншът е седмица по-късно (1 август) в Хърватия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР