Играчи на Арсенал са били заснети да вдишват азотен оксидРъководството

...
Играчи на Арсенал са били заснети да вдишват азотен оксидРъководството
Коментари Харесай

Играчи на Арсенал са били заснети да вдишват азотен оксид

Играчи на Арсенал са били снимани да вдишват азотен оксид
Ръководството на Арсенал съобщи, че подсети на своите играчи да поемат повече отговорност, откакто се видео, на което някои от звездите на тима вдишват азотен оксид. Сред тях са Месут Йозил, Пиер-Емерик Обамеянг, Александър Лаказет и Матео Гендузи, а снимания материал се появи във вестник,,The Sun ”.

В публично изказване на,,артилеристите “ се споделя следното:,,Ще се беседва с играчите и ще им бъдат припомнени отговорностите като представители на клуба “. Азотният оксид, прочут още като,,смехотворен газ “ е свободен за приложимост, макар че механически е нелегално да бъде продаван за развлекателни цели. Във видеото, което се появява преди началото на сегашния сезон, се вижда по какъв начин Хенрик Мхитарян отхвърля да вдиша от газа.

БГНЕС напомня, че това не се случва за първи път с състезател от Висшата лига. През 2015 година Рахийм Стърлинг, който тогава бе благосъстоятелност на Ливърпул, също използва от,,смехотверния газ “. През същата година Джак Грийлиш от Астън Вила бе предизвестен от тогавашния управител на тима Тим Шерууд, а година по-рано същото сполетя и Сайдо Бераино от Уест Бромич. Кайл Уокър, тогава футболист на Тотнъм, през 2013 се извини в Туитър, казвайки:,,Никога не бих повторил постъпката си и се надявам никой да не рискува здравето си по този метод “.

Арсенал се намират на пета позиция във краткотрайното класиране на Висшата лига и са непобедими към този момент в 20 мача във всички шампионати. В идващия кръг те одобряват вкъщи на,,Емирейтс “ Хъдърсфийлд в събота следобяд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР