Играчи и треньори на Манчестър Сити ще ползват анализи в

...
Играчи и треньори на Манчестър Сити ще ползват анализи в
Коментари Харесай

SAP технологии влизат на терените във Висшата лига

Играчи и треньори на Манчестър Сити ще употребяват разбори в действително време

Играчите на Манчестър Сити употребяват данни от SAP Challenger Insights, с цел да проучват играта на противниците и да се приготвят тактически (снимка: SAP)

Специализирани SAP технологии ще подкрепят футболния клуб Манчестър Сити и на терена, по време на мачове, оповестиха от софтуерния разработчик. Действащият първенец на британската Висша лига задълбочава партньорството си с компанията, която е формален снабдител на облачни софтуерни услуги в клуба.

Сити разчиташе на SAP Challenger Insights по време на своя белязан от върхове поход към купата през миналата година. Сега обаче за първи път треньорите и играчите ще употребяват мобилното приложение, когато стъпят на терена.

Според новите правила във Висшата лига, тимовете ще могат да употребяват дребни софтуерни устройства на аварийна пейка през този сезон. Сити и SAP реагираха бързо и разшириха пакета от софтуерни услуги, които компанията обезпечава за клуба, с цел да дават на тима най-актуалната информация, игрови разбори и въвеждане на нови тактики при подготовката им преди играчите да стъпят на терена.

С помощта на особено основана версия на SAP Challenger Insights, анализаторите на „ жителите ” зареждат тактически проекти и данни за противника върху таблети по време на подготовката за идни футболни срещи. Играчите могат да ги употребяват, до момента в който упражняват в Академията на Манчестър Сити, в съблекалнята на стадион Етихад в деня на мачовете, а в този момент към този момент и край страничната линия.

SAP Challenger Insights е част от решението SAP Sports One – особено пригодено за Манчестър Сити. То оказва помощ на играчите при нареждането при статични положения, при смяна на тактиката по време на мач и при разузнаването на играта на противника в действително време, с помощта на генерирани масиви от данни в хода на срещата. Треньорите на Сити употребяват софтуера и като асистент при подготовката на промените.
още по тематиката
„ SAP Challenger Insights оказва помощ за по-доброто схващане на треньорските инструкции. Благодарение на него имам непрекъсната информация по какъв начин да подобавам към всеки мач ”, разяснява голмайсторът на тима Серхио Агуеро.

Манчестър Сити е един от първите футболни клубове, които разчитат на игрови и тактически данни в действително време, с цел да приготвят играчите си за по-добро показване. Женският тим на клуба употребява същите технологии като мъжкия. Звезди като Стеф Хютън, Джил Скот и Никита Парис разчитат на мобилното приложение SAP Challenger Insights като част от своята предварителна подготовка във всички шампионати и по време на мачове.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР