Играчи и треньори на Берое преминаха PCR тестове в болница

...
Играчи и треньори на Берое преминаха PCR тестове в болница
Коментари Харесай

Берое се изправя срещу Балкан в пълен състав

Играчи и треньори на Берое минаха PCR проби в болница Тракия преди серията от дуели, която следва за „ зелените “. От клуба оповестиха, че всички проби са негативни. Отборът отпътува през днешния ден за Ботевград в цялостен състав за първия си дуел след интервала на карантина. В отбора се завърнаха Кейлъб Бишъп и Станислав Ваклинов, които минаха пред вируса.

Пълноценно с тима тренира и Павел Маринов, който чака своя дебют. Заради наказване идния дуел с Балкан пропуща старши треньорът Любо Минчев. В " Арена Ботевград “ Берое ще бъде воден от помощника на експерта Бойко Миленков.

Срещата сред старозагорци и ботевградчани по стратегия трябваше да бъде играна на 26 октомври, само че поради случаи на COVID-19 при беройци тя бе отсрочена. Нови случаи на ковид направиха по този начин, че целият идващ кръг в НБЛ не се игра.

От Ботевград Берое отпътува непосредствено към Черна гора и Северна Македония, където ще изиграе 4 дуела от шампионата за Балканската лига. Първият от серията мачове е на 16 ноември против КК Теодо от черногорския град Тиват.

Източник:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР