Играчът на Ювентус Федерико Бернардески говори за важните моменти в

...
Играчът на Ювентус Федерико Бернардески говори за важните моменти в
Коментари Харесай

Бернардески: Танцувах с масаи в Африка и плаках при раждането на дъщеря ми

Играчът на Ювентус Федерико Бернардески приказва за значимите моменти в живота си. Той показа по какъв начин се усеща по време на карантината в Италия, като показа и кои са хората, на които се възхищава.

" Много съм добре, само че и малко пострадвам, както всички останали. Ситуацията ни води надалеч от ежедневния живот. Да си стоим у дома е вярно и би трябвало да го създадем. Нека се насладим на тези моменти със фамилиите си, сподели Бернардески. - Малко тренировки е добре, оказва помощ ти да се разтовариш, само че колкото повече тренираш, толкоз повече искаш да го правиш. "

Футболистът отличи някои от най-важните моменти, които е претърпял: " Танцувах с масаи, когато бях на сафари в Африка. Беше прелестен миг, те ме вкараха в своята просвета. Плаках при раждането на щерка ми. Не говаря постоянно за това, само че страстта беше толкоз огромна, че е мъчно да я опиша ".

Juventus, Bernardeschi: 'Important to stay at home, I wish I could have played with Baggio' https://t.co/hIkDul7XB2 pic.twitter.com/SthkJffXP8
— Transfer Scout (@TransferScout) March 30, 2020
Бернардески показа, че би желал да е имал опция да играе с легендите на Юве Джанпиеро Бониперти, Роберто Баджо и Зинедин Зидан. Той сподели, че обичаният му състезател е Роджър Федерер поради неговия " жанр, грациозност, човещина ". Любимата му актриса е Анджелина Джоли, а артист - Джими Хендрикс. За историческа персона той уточни Нелсон Мандела.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР