Играчът на Уулвърхямптън Адама Траоре говори за детството си в

...
Играчът на Уулвърхямптън Адама Траоре говори за детството си в
Коментари Харесай

Адама Траоре: Предлагали са ми да съм в банда, но аз избрах футбола

Играчът на Уулвърхямптън Адама Траоре приказва за детството си в едно от предградията на Барселона, където е израснал. Футболистът разкри любопитни неща, споменавайки, че е бил обект на интерес на локални банди. Въпреки това обаче той се отдаде на футбола.

" Дали са се опитвали от някоя тайфа да ме привлекат? Да, да, да. Много пъти. На мен са ми предложили, на брат ми, на един другар доминиканец, на всички. Тогава беше известно да принадлежиш към някоя тайфа. Ние обаче имахме друг темперамент, искахме да бъдем футболисти. Не желаехме да сме в която и да е тайфа, нито да имаме нещо общо с каквито и да било боеве, а всеки ден имаше такива.

Adama Traore spoke exclusively to @GuillemBalague
about growing up in Barcelona, street gangs and his change in physiquehttps://t.co/csE4B9vha7
— SPORT English (@Sport_EN) February 27, 2020
Дали съм виждал пердах? Аз съм взел участие в подобен! Да, да, несъмнено. В учебното заведение, в което бях, имаше банди. Те непрекъснато се биеха между тях. В Оспиталет (родното му място - б.р.) са свършили огромна работа, всичко към този момент много се е успокоило. Дали съм виждал пищови? Да, даже съм ставал очевидец на боеве с тояги, ножове, бутилки, всичко ", показа Траоре в изявление за " Спорт ".
 Барселона желае да си върне Адама Траоре
Барселона желае да си върне Адама Траоре

Крилото прави съществено усещане в Уулвърхемптън
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР