Играчът на ЦСКА Тобиас Хайнц беше избран за №1 на

...
Играчът на ЦСКА Тобиас Хайнц беше избран за №1 на
Коментари Харесай

Тобиас Хайнц: Съжалявам за Нестор, Белчев донесе нова енергия в ЦСКА

Играчът на ЦСКА Тобиас Хайнц беше определен за №1 на 28-ия кръг в българското състезание, в който той вкара единия от головете при успеха с 2:0 над Левски.

Ето какво сподели Хайнц пред медиите:

" Благодаря Ви за тази премия. За мен беше необичайно по какъв начин след такава хубава победа против Левски, ние загубихме от Пирин. Обяснявам си го с това, че когато играем мощно против някой мощен тим, по-късно настава спад и губим от по-малък тим. За страдание се стигна до разлъка с треньора, при който имахме и загуби, само че постигнахме и някои доста положителни резултати. Съжалявам за раздялата с Нестор, само че от през днешния ден стартира ново начало за нас с новия треньор.

Наистина обстановката за нас е сложна поради това, че Лудогорец се намира на толкоз точки пред нас. Въпреки това, ние не сме изгубили предпочитание за игра. Ще се стремим да играем добре. Във футбола се печелят и губят точки, уповавам се да спечелим повече точки от Лудогорец, като не се знае какво ще се случи в плейофите.

Не го познавам добре Белчев, знам единствено, че е треньор на втория тим и че някои играчи са работили с него при предходния му престой. Ще забележим какви ще бъдат условията му към нас, тъй като предстоят значими мачове и ще би трябвало да реализираме положителни резултати.

Не играх в последния мач против Ботев, когато победихме с 4:0, което беше неочакван резултат. Те имат мощни футболисти и няма да ни бъде елементарно. Има голяма разлика сред това да играем у дома и на техен терен. Няма да ги подценяваме. Ние ги почитаме, само че ние сме ЦСКА и имам вяра, че ще успеем да ги отстраним и да се класираме на финала.  

Да, в този момент имаме нов треньор, само че групата от футболисти си остава. Със сигурност ще ни би трябвало време, с цел да свикнем с треньора, както и той с нас. Още през днешния ден видях, че има нова сила в тима. Когато идва нов треньор, той носи нова сила на тима и считам, че това ще се случи и в този момент.

Трудно ми е да обясня за какво формата ми спадна, тъй като не трансформирах нищо в своето всекидневие и метод на живот с тренировките. Може би просто имах проблем с ритъма си на игра, само че треньорът вярваше в мен и съумях да изляза от сложната обстановка. Аз знам какво мога и желая да дам на тима, само че има такива моменти.

Новият треньор няма да повлияе на мотивацията ми, тъй като аз постоянно имам мотивация да играя. Показах, че съм добър футболист за това състезание и ще се опитам да продължа по същия метод.

Скаршем играе добре и ние се радваме, че е при нас, като би трябвало да кажа, че пробвам да оказвам помощ на Скаршем по този начин, както Линдсет ми помагаше, когато аз дойдох в тима. Със сигурност идването на трима норвежци в един тим в границите на година и половина притегля вниманието в Норвегия ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР