Играчът на New England Patriots „има усещане във всички крайници“ след контузия, довела до отмяна на мача, казва отборът

...
Остатъкът от предсезонния мач на NFL между New England Patriots
Коментари Харесай

Остатъкът от предсезонния мач на NFL между New England Patriots и Green Bay Packers на Lambeau Field беше отменен в събота, след като корнербекът на Patriots Isaiah Bolden беше контузен и изгонен от терена през четвъртата четвърт.

Болдън лежеше неподвижен, след като се сблъска със съотборника си Калвин Мънсън, докато се опитваха да се справят с играча на Пакърс Малик Хийт.

„Той усещаше всичките си крайници, но беше отведен в местна болница за допълнителни тестове и наблюдение“, казаха по-късно Патриотите в социалните медии.

Играчи от двата отбора се събраха, докато корнербекът новобранец беше обслужван на терена и в крайна сметка изгонен.

Патриотите обявиха в социалните медии, че са постигнали споразумение с Пакърс за спиране на останалата част от играта.

„По взаимно съгласие на отборите, тази вечер мачът между New England Patriots и Green Bay Packers е прекратен“, казаха от Patriots.

По време на пресконференция след мача, играчът на Патриотс Матю Слейтър каза, че е правилният призив играта да бъде спряна.

„Очевидно нашият отбор беше разтърсен от това, което се случи“, каза Слейтър, отдавайки признание на старши треньора на Патриотите Бил Беличик за решението и на главния треньор на Пакърс Мат Лафльор за това, че „подкрепи него в това отношение“.

„Мисля, че всички действаха бързо и това беше правилното решение в тази ситуация“, каза той.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР