Играчът на мача в двубоя между Витоша Бистрица и Ботев

...
Играчът на мача в двубоя между Витоша Бистрица и Ботев
Коментари Харесай

Даниел Генов: Второто полувреме бях безобразен, отборът игра с човек по-малко

Играчът на мача в дуела сред Витоша Бистрица и Ботев Враца Даниел Генов показа своите мисли, откакто оказа помощ на своя отбор да стигне до победа с 2:0 в Бистрица.

“Ранният гол ни успокои. Второто полувреме беше мъчно за нас. Илия Миланов вкара неповторим гол, само че сдадохме самодейността на Витоша и можеше да бъдем накaзани. Целият тим беше доста нападателен в дуела. Имаше и експанзия и тактическа дисциплинираност ан терена. Това оказа помощ за успеха “, разяснява Генов.

“В точният миг пристигна втория гол. Можеше и трети гол да отбележим, само че за жалост второто полувреме бяхме по-зле, както и самият аз бях възмутителен. Отборът играеше все едно с човек по-малко, не бях пълностоен, тъй като физически отпаднах и не съумях да извършвам указнаията на треньора “.

“Надявам се против Локомитив да сме свежи. Подготовката ни изцеди много и краката са тежки, само че се надявам Лига Европа да е в наша изгода и да вземем три точки. Тази победа през днешния ден би трябвало да ни даде самочувствие “.

“Играта сигурно ще я подобрим. Миналата година пропуснах подготовката, по тази причина и първите 3 месеца от предишния сезон съвсем не играх, само че тази година имах пълноценна подготовка и мисля, че това е доста скъпо.

“Валери със самото си наличие подвига тима. Качеството му е несъмнено и не съм аз този, който да го разяснява. МНого ще се веселя той да се причисли към нас, ще вдигне неимоверно доста класата на тима “, приключи играчът на мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР