Играчът на мача между Етър и Ботев Даниел Младенов остана

...
Играчът на мача между Етър и Ботев Даниел Младенов остана
Коментари Харесай

Дани Младенов: Много нужна победа, благодаря на отбора

Играчът на мача сред Етър и Ботев Даниел Младенов остана доста удовлетворен от извоюваните три точки. Той се отличи с попадение за триумфа с 2:1 и съгласно него този резултат ще вдъхне убеденост на "болярите " в мачовете и отсега нататък.

"Определено това ни беше доста нужно - да вземем победа. Преди това изпуснахме доста точка и трябваше да бием непременно. Целият тим в този момент изпита задоволство от футбола, който играем. С тази победа ще гледаме по-леко напред, уповавам се да продължаваме да бием и отсега нататък ", съобщи Младенов пред DIEMA SPORT и благодари на съотборниците си за попадението.

"Берое е доста мощен тим, доста добре са построени и се показват добре. Когато целият тим оказва помощ обаче и когато има някой да ми подаде, с цел да вкарам, радостното е, че съумявам да го сторя и отборът продължава напред. Целият тим е направил изпитание, с цел да вкарам аз ", показа още нападателят и разяснява идния мач с Лудогорец.

"Очаквам доста тежък мач с Лудогорец, те са най-силният тим у нас. Ако можем да вземем точка или три, за нас ще е нещо прелестно, само че няма да е елементарно ", показа още Младенов и най-после разяснява и повиквателната си за националния тим.

"Искам да благодаря на Балъков и целия щаб, че ми гласоподаваха доверие за националния тим. Каквото и да кажа за Англия, ще е малко, те са на топниво. Ще бъде доста мъчно, само че в случай че всеки един състезател надскочи себе си, постоянно може да се вземе нещо, без значение от противника ", приключи Дани Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР