Играч с български корени е сочен като една от бъдещите

...
Играч с български корени е сочен като една от бъдещите
Коментари Харесай

Играч с български корени е сред надеждите на ръгби в Италия

Играч с български корени е апетитен като една от бъдещите ръгби звезди на Италия. Леонард Крумов, чиито родители са от България, а той е роден на Апенините, израства малко по малко и до момента е минал през всички юношески национални гарнитури на италианците, а упованията са, че скоро ще дебютира и за представителната селекция на “адзурите”.

198-сантиметровият Крумов е роден в предградието на Милано Сесто Сан Джовани. Талантът играе във втората линия на нападението, като №4, а експертите не пропущат да бележит страхотните му физически данни и положителното му телосложение.

22-годишният Леонард тежи 120 кг и през предишния сезон изиграва 20 мача за Зебре Ръгби Клуб, На 13 октомври той и съотборниците му ще се изправят против Бристъл Беърс в мач от Чалъндж Къп, като при гостуването на “Аштън Гейт Стейдиъм” се чака по трибуните да има повече от 20 000 фенове.

“Всеки път, когато излизам на терена, желая да покажа най-хубавото от себе си. Смятам, че настройката ми е споделена и от моите съотборници. Всеки път би трябвало да удряме там, където са най-уязвими”, споделя в скорошно изявление Крумов.

Талантливият играч е наблюдаван изкъсо от селекционерите на Италия, тъй като Зебре, където се подвизава на клубно равнище, в действителност е благосъстоятелност и се управлява от локалната ръгби федерация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР