Игра на тронове в момента е безспортният лидер сред сериалите.

...
Игра на тронове в момента е безспортният лидер сред сериалите.
Коментари Харесай

8 интересни факта за Игра на тронове

" Игра на тронове " сега е безспортният водач измежду сериалите. Милиони всяка седмица тръпнат да видят какво ще се случи с Джон Сноу, Денерис Таргариен и компания. И до момента в който чакате да гледате идващия епизод от 7-мия сезон на сериала, ви предлагаме да видите тези 8 обстоятелството за него, които ще ви изненадат.
1. Може да научите езика на дотраките
Искате ли да говорите като Хал Дрого? Лесно е. Езикът на дотраките съдържа към 3000 думи и продължава да пораства. Той е фиктивен от Дейвид Дж. Петърсън особено за сериала. Успехът на " Игра на тронове " усилва броя на хората, които желаят да го владеят.
2. " Игра на тронове " влиза в университета " Харвард "
Тематичен курс, въодушевен от " Игра на тронове ", ще наблюдава историята и културата, които се разказват в сериала. Студентите в влиятелния университет ще учат средновековна история през обектива на едно от най-големите феномени в малкия екран.
3. Това е най-пиратстваният сериал
" Игра на тронове " покори всички ранглисти, по тази причина не е изненадващо, че се трансформира в най-пиратствания сериал. Много хора незаконно го смъкват от торент уеб сайтове.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР