Игра на тронове приключи, но сериалът ще остане завинаги в

...
Игра на тронове приключи, но сериалът ще остане завинаги в
Коментари Харесай

Актриса от „Игра на тронове“ проговори за секс сцените в сериала

" Игра на тронове " завърши, само че сериалът ще остане вечно в историята на телевизионните сериали с върховете, които сложи.
               

A post shared by @ on Nov 22, 2019 at 4:09pm PST

Емилия Кларк беше една от топ звездите на сериала с ролята си на Денерис Таргариен . Героинята ѝ беше смела жена, която мина през доста, с цел да стигне до върха и след това да падне зрелищно от него. Каналът във vbox7 споделя:
               

A post shared by @ on Sep 22, 2019 at 3:40pm PDT

Но актрисата, става известно, не е била чак толкоз уверена за работата си в сериала. Както е известно, насилието и сексът (както и половото насилие) бяха неразделна част от сериала.
               

A post shared by @ on Apr 29, 2019 at 7:57am PDT

Емилия Кларк призна, че първоначално не е знаела, че в някои от сцените в първи сезон ще би трябвало да се снима гола. Всъщност тогава героинята ѝ, Денерис, беше омъжена с Хал Дрого, владетелят на Дотраките.
               

A post shared by @ on Feb 25, 2019 at 4:42pm PST

В една от сцените, Дрого изнасили омъжената принудително Денерис - неговата брачна половинка. Именно тази сцена е била извънредно тежка и сложна за актрисата.-->
               

A post shared by @ on Oct 24, 2018 at 11:36am PDT

В този миг ѝ оказал помощ Джайсън Момоа, артистът, изиграл Дрого. Всъщност на него даже му било по-тежко, в сравнение с нея. Днес Емилия твърди, че е същинска щастливка, че си е партнирала в този сложен миг точно с него.
               

A post shared by @ on Oct 26, 2019 at 4:12am PDT

След това самопризнание стана ясно, че английските режисьори са се разбрали сцените на фамилиарност във филмите да се снимат единствено след авансово подписан контракт.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР