Игнат Исаев и Милен Илиев започнаха силно, записвайки две втори

...
Игнат Исаев и Милен Илиев започнаха силно, записвайки две втори
Коментари Харесай

Българският екипаж завърши на трето място в хърватското рали Кумровец

Игнат Исаев и Милен Илиев започнаха мощно, записвайки две втори места в първите два стадия

Българският екипажИгнат Исаев и Милен Илиев (Skoda Fabia R5) приключи на влиятелно трето място в хърватското рали " Кумровец ". Състезанието е кръг от FIA Централна рали зона и локалното рали състезание, осведоми Българска телеграфна агенция.

Родните състезатели започнаха мощно, записвайки две втори места в първите два стадия, които се организираха в петък вечерта. След тях, Исаев и Илиев имаха пасив от 5 секунди по отношение на водачите в ралито Рок Турк и Бланка Качин (Hyundai i20 Rally2).

Вторият спортен ден стартира добре за българският екипаж, който запазваше втората позиция в генералното класиране и записваше положителни времена по техничните скоростни прави.

Във втората половина на деня, мощният маджарски екипаж Антал Ковач и Гергели Истович (Hyundai i20 R5) направи офанзива по отношение на Исаев и Илиев и два стадия преди финала съумя да да измести българите на трето място.

До края на рали " Кумровец " разбърквания в топ 3 не настъпиха. Ралито беше извоювано от мощния словенски екипаж Рок Турк и Бланка Качин. На 1:33.3 минути след тях приключиха унгарците Ковач и Истович, а трети са Исаев и Илиев на 1:53.2 минути от спечелилите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР