IGN предава, че се подготвя нова игра от света на

...
IGN предава, че се подготвя нова игра от света на
Коментари Харесай

Анонс на VR играта Doctor Who: The Edge of Time

IGN предава, че се приготвя нова игра от света на Doctor Who, която ще е преназначена за виртуална действителност. The Edge of Time, която се чака да се появи този септември и ще ви срещне с емблематични врагове от сериите, измежду които плачещият ангел и далеките. Въоръжени със Sonic Screwdriver, вашият воин, непосредствен съидейник на Доктора, ще би трябвало да го откри и избави от могъщи зли сили преди да е станало прекомерно късно.

„ Пренесете се в невероятния свят на „ Доктор Кой “, с цел да се сблъскате с мрачни сили, които заплашват да унищожат самата плът на действителността. Присъединете се към Доктора (игран от Джоуди Уитъкър) дружно с емблематични и непознати до момента врагове, с цел да откриете нови хоризонти в това пълнометражно, изцяло интерактивно и спиращо дъха VR премеждие “, гласи описанието на The Doctor Who: Edge of Time. Играта излиза за PlayStation VR, Oculus Rift, HTC Vive и Vive Cosmos.

Maze Theory е английско студио, специализирало се в създаването на медийно наличие за устройства за виртуална действителност, като един от последните им забавни планове, включва VR версия на „ Пийки Блайндърс “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР