Iggy Azalea изпраща писмо в подкрепа на Tory Lanez преди произнасянето на присъдата му за стрелбата с Megan Thee Stallion

...
Iggy Azalea обяснява защо е изпратила писмо в подкрепа от
Коментари Харесай

Iggy Azalea обяснява защо е изпратила писмо в подкрепа от името на рапъра Tory Lanez, който беше осъден миналата година за застрелването на хип-хоп звездата Megan Thee Stallion през 2020 г.

Азалия изпрати препоръчително писмо от името на Lanez, с истинско име Daystar Peterson, тъй като той се готви да бъде осъден тази седмица. Azalea’s е едно от 76-те препоръчителни писма, изпратени от името на Peterson.

Азалия обясни защо е изпратила писмото в Twitter, като написа в публикация: „Не подкрепям захвърлянето на НЯКОЙ [sic] живот, ако вместо това можем да дадем разумни наказания, които са рехабилитационни. Подкрепям реформата в затворите. Месечен цикъл."

Тя също така каза, че е останала с впечатлението, че писмото й е предназначено единствено за съдията и че няма да бъде оповестено публично.

Прокурорите поискаха от съдия да осъди Ланес на 13 години затвор и той трябва да бъде осъден във вторник, след като простреля хип-хоп звездата в краката в Холивуд Хилс по време на спор след парти през 2020 г.

Жребецът, с истинско име Меган Пийт, поиска строга присъда в писмено изявление, прочетено на глас по време на изслушване във Върховния съд на окръг Лос Анджелис в понеделник, като каза, че е била „жестоко простреляна от обвиняемия“.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР