Ига Швьонтек продължава да изумява света на тениса, след като

...
Ига Швьонтек продължава да изумява света на тениса, след като
Коментари Харесай

Нищо ново: Швьонтек осъществи пореден разгром и ще спори за втора титла в Париж!

Ига Швьонтек продължава да изумява света на тениса, откакто през днешния ден записа своята 34-та поредна победа и се класира за втория си край на Ролан Гарос в кариерата. Днес полякинята премери сили с Дария Касаткина за четвърти път в хода на сезона, а до момента рускинята не беше печелила повече от 3 гейма в даден сет, когато от другата страна на мрежата е светoвната номер едно. Традицията се съблюдава и през днешния ден, откакто някогашната шампионка изнесе същински тенис рецитал, който продължи тъкмо 65 минути и ще би трябвало да премине през една всред Кори Гоф и Мартина Тревизан, в случай че желае да завоюва втория си трофей в Париж.

Топ сложена започва на високи обороти и неотложно поведе с пробив, само че Касаткина показва забележителна борбеност и дочакваше грешките от ракетата на фаворитката, с цел да изравни при 2:2. Постепенно слабият втори сервис на рускинята стартира да става прекомерно огромна слабост за нея и Швьонтек с лекост пласираше завършващи ретури от всяка една позиция на корта, като съумя да вземе идващите четири гейма и се снабди със подобаващ задатък в сетовете.

20-тата в ранглистата се окопити за началото на втората част и видяхме, че е способна да основава известни вреди със своя форхенд, единствено че полякинята нямаше планове да отстъпва самодейността и осъществя брейк за 3:1. Оттам насетне лидерката в схемата беше безкомпромисна, печелейки последните 11 точки в конфликта, с цел да подпечата крайния си успех.

World No.1️⃣ Final No.2️⃣

Consecutive win No.3️⃣4️⃣
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР