IFA, Берлин, Германия - 31 август 2017 Новата услуга по

...
IFA, Берлин, Германия - 31 август 2017 Новата услуга по
Коментари Харесай

По време на IFA 2017 в Берлин, Dell представя водещи иновации

IFA, Берлин, Германия - 31 август 2017
Новата услуга по поддръжка Support Plus е налична за потребителските и гейминг настолни машини на Dell Новите Inspiron 2-в-1 устройства и преносими компютри оферират необикновено образно прекарване и продуктивност в първокласни, само че преференциални конфигурации Удостоеният с награди XPS 13 в този момент е с 44% по-мощен с 8-мо потомство Intel Core i7 процесори Новият хедсет за смесена действителност Dell Visor скоро ще бъде пуснат на пазара
Dell сподели серия от нови устройства, които биха оглавили всички описи за празнично извършване на покупки, както и услуги, които дават най-цялостното и потапящо компютърно прекарване. Новите оферти включват Inspiron 13 7000 2-in-1 (засега разполагаем единствено в Англия) и преносими компютри с 8-мо потомство Intel Core процесори; нови усъвършенствания при продуктивността на известния XPS 13, очила за смесена действителност Dell Visor Windows Mixed Reality Headset и услугата Premium Support Plus. Тези нововъведения показват уговорката на Dell да даде най-хубавото на потребителите във връзка с звука и картината, както и страхотни преживявания в гейминга и виртуалната действителност (VR).

" Ние сме в Берлин тази седмица, с цел да покажем международното водачество на Dell при нововъведенията в персоналните компютри, гейминга и виртуалната действителност, " сподели Рей Уах, старши вицепрезидент и общоприет управител на продуктовата група за решения за потребителите и дребния бизнес в Dell. " От нашия нов комплект за смесена действителност до новите ни преносими компютри и 2-в-1 устройства, гамата ни от продукти, подобаващи за коледни дарове, която показахме в този момент, включва някои от най-красивите дизайни и невероятни образни прекарвания, изключителна продуктивност и подобаваща поддръжка. "

Новата услуга Dell Premium Support Plus е първата и единствена с прогнозиране на евентуални проблеми

Новата услуга Premium Support Plus дава най-цялостното решение по поддръжка, налично при потребителските и гейминг компютри¹. Premium Support Plus надгражда върху страхотните функционалности, които клиентите са оценили при Dell Premium Support, като денонощната телефонна подрръжка, сервиз на място след отдалечено диагностициране, както и хардуерна и софтуерна поддръжка. Задвижвана от извънредната технология на Dell SupportAssist2, това е първата и единствена услуга, която самодейно открива проблеми, предсказва ги преди да са почнали, автоматизирано отстранява вируси и усъвършенства продуктивността при потребителските компютри3.

Тази услуга също се предлага с доста сложни функционалности по поддръжка, като поправки на инцидентни повреди. Автоматизираните, самодейни и планирани благоприятни условия са тествани и потвърдили се на пазара и в този момент Dell ги дава на потребителите.

" Потребителите през днешния ден търсят доста повече, когато избират своя компютър - както при дизайна, по този начин и при продуктивността и поддръжката и Dell е огромен модернист при компютърните артикули и услуги, " сподели Патрик Муурхед, президент и основен анализатор в Moor Insights & Strategy. " С въвеждането на Premium Support Plus, Dell подвига летвата още веднъж и показва лидерската си позиция при компютърната поддръжка. "

Клиентите могат да настроят услугата по отношение на личните си привички - това е едно автоматизирано и интегрирано решение за поддръжка, което може да бъде комбинирано и с персонална консултация с сътрудник по поддръжка при потребност. Клиентите рапортуват 88% редуциране на времето за решение на проблем и по-малко стъпки в процеса по поддръжка, когато сравнят с други премиум услуги по поддръжка⁴.

Новите Inspiron преносими компютри и 2-в-1 устройства - ужасно образно прекарване и продуктивност в първокласни, само че ценово преференциални пакети

Новите Inspiron 7000 преносими компютри са съвършените спътници със своя тъничък профил, лекост и тънка рамка и се оферират в платинено сребристо или розово шампанско ⁵. Налични в размери от 13 и 15 инча, Inspiron 7000 оферират брилянтен FHD IPS екран за кристално чиста и детайлна картина с UHD опция⁶, която покрива 100% от AdobeRGB палитрата за 15-инчовия модел. Лаптопите имат 8-мо потомство Intel Core процесор, както и засилена сигурност посредством биометричното регистриране, което не изисква ключова дума Windows Hello, както и инфрачервена камера и читател на пръстови отпечатъци (само при 13-инчовия модел).

Dell също пусна актуализирана версия на 2-в-1 устройствата Inspiron 13 и 15 5000, които предлага супер продуктивност в супер тъничък дизайн, както и Inspiron 17 7000 2-в-1 - цялостен пакет в еластичен корпус. Тези системи в този момент са с 8-мо потомство Intel Core процесори и DDR4 памет за изключителна продуктивност и многозадачност.

Любимият XPS 13 в този момент е с 44% по-мощен.

Пренасяйки традицията при най-хубавото компютърно прекарване XPS 13 в този момент предлага до 44% по-висока продуктивност с новите процесори Intel Core i7 от 8-мо потомство и режима Dynamic Power Mode7. XPS 13 е най-малкият 13-инчов преносим компютър на планетата и предлага ужасно образно прекарване с опционален Quad HD+ InfinityEdge екран, с прецизна картина и живи цветове. Не инцидентно, това е най-награждавания преносим компютър на Dell досега.

Dell Visor гледа към бъдещето

Dell е движеща мощ на пазара за виртуална действителност и предлага едно от най-големите портфолиа от устройства, съвместими с VR - ноутбуци, настолни компютри, мини компютри и AIO устройства - както и цялостни VR решения, от основаване, до ползване и предпазване. В партньорство с Microsoft, Dell оставя следа в бъдещето на смесената действителност с новия, първокласен и комфортен комплект Dell Visor - първият до в този момент за компанията комплект за виртуална действителност за платформата Windows Mixed Reality.

Dell Visor употребява същата технология, употребена при Microsoft HoloLens, в това число камери за следене ориентирани от вътре на открито с 360-градусова панорамна картина. Очилата могат да сканират близките ситуации вместо сателитни излъчватели, позиционирани вътре в стаята. Неговите технологии за бъдещето включват връзка, необвързана с вида на платформата, което дава на потребителите опция да взаимодействат със притежатели на очила от други марки.

Dell на IFA

Посетете Dell Experience на IFA (щанд 101, зала 16) в Берлин на 30-31 август (за медиите) и на 1-6 септември (за всички посетители), с цел да видите тези нови артикули и услуги, както и интерактивен гейминг, виртуална действителност и други софтуерни прекарвания.

Допълнителни запаси
Свържете се с Dell чрезTwitter,Facebook,YouTubeиLinkedIn Онлайн комплект за медиите:http://bit.ly/Dell_IFA_PressKit Продуктова информация: www.dell.com/ifa
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР