Идват с Full HD панели с диагонал до 32 инча

...
Идват с Full HD панели с диагонал до 32 инча
Коментари Харесай

AOC G1 – нова геймърска линия извити монитори

Идват с Full HD панели с диагонал до 32 инча и периодичност 144Hz

Мониторите за геймъри AOC G1 демонстрират изображения с висок контрастност, надълбоко черно и живи цветове

Компанията за монитори AOC пусна нова геймърска серия G1 с три извити модела – C24G1, C27G1 и C32G1 с диагонали надлежно 23,6, 27 и 31,5 инча. Дизайнът с червени акценти и нападателни извивки (от 1500R до 1800R) дава обещание поглъщащо геймърско прекарване.

Новата серия е снабдена с VA панели с Full HD (1920×1080) резолюция. Тези монитори, предопределени за запалени геймъри, обезпечават изображения с висок контрастност, надълбоко черно и живи цветове с периодичност на освежаване 144Hz, 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) време за реакция и необятни зрителни ъгли до 178°/178°.

За най-плавното игрово прекарване оказват помощ поддръжката на технология AMD FreeSync , която отстранява насичането и накъсването, режимът Low Input Lag за бърза образна противоположна връзка и AOC Game Color за конфигурация в действително време на насищането и детайлите на картината, както и чисто новият „ Dial Point ” за припокриване на мерника, който оказва помощ на играчите да се прицелват тъкмо в FPS игрите.

Серията G1 се отличава със напълно нов дизайн. Всички модели оферират 3-странен безрамков дизайн , който наподобява доста стилен и разрешава основаване на елегантни конфигурации с няколко монитора за впечатляващо зрително поле.

Два модела от новата серия (C24G1 и C27G1) идват снабдени с ергономична стойка с конфигурация по височина до 130 мм и опция за завъртане в диапазона -35°/+35°, тъй че геймърите да реализират оптимална позиция пред екрана.

Благодарение на извивката с доста дребен радиус от 1500 мм (при C24G1) или 1800 мм (при C27G1 и C32G1), потребителите ще се почувстват изцяло потопени във виртуалните светове.

Всичките три модела са снабдени с технология AMD FreeSync, която синхронизира GPU и монитора, тъй че фрагментите се демонстрират, когато са изцяло подготвени и по този метод се понижава входното забавяне и насичането, породени от V-Sync или се минимизира накъсването, предизвикато от припокрити фрагменти.

Честотата на освежаване от 144Hz и бързото време за реакция от 1ms (1ms MPRT се равнява на 4ms GtG) подсигуряват връзката с обектите на екрана, като фрапантно понижават замазването при придвижване.

Серията G1 има доста малко входно забавяне, което значи, че дейностите на потребителите, подадени през входната външна страна, се трансформират в дейности на екрана, без осезаемо забавяне, породено от вътрешни обработки на сигнала в монитора.

Серията монитори G1 идва със напълно нов, 3-странен безрамков дизайн

С помощта на друга неповторима функционалност – AOC Game Color – потребителите могат да трансформират цветовото засищане за реализиране на по-добри равнища на сивото и подробност на картината. Играчите могат да персонализират цветовите настройки, времето за реакция (pixel overdrive) и разнообразни други параметри и да ги запаметят в три разнообразни геймърски профила или да избират от авансово основаните настройки за FPS, спортни игри или RTS.

Геймърите ветерани ще си спомнят дните, когато са употребявали маркер или стикер на екрана, с цел да отбележат центъра му. Сега тази функционалност е вградена в монитора – AOC „ Dial Point ” слага мерник (кръст) върху картината , с цел да помогне на FPS играчите да се прицелват по-добре и по-лесно.

VA панелите на моделите от серията G1 комбинират най-хубавите характерности на TN и IPS и ги доразвиват. Зрителните ъгли на серията G1 са на равнището на стандартните IPS панели (178/178), а високата периодичност на освежаване от 144Hz и късото време за реакция на пикселите от 1 ms дават отговор на характерностите на TN панел с доста по-точно предаване на цветовете. Нещо повече, VA панелите оферират 2-3 пъти по-висок контрастност и от двата други вида.

С богати благоприятни условия за връзка, включващи 2xHDMI, DisplayPort и VGA за връзка с по-стари устройства и излаз за слушалки, серията G1 покрива всички потребности.

Мониторите AOC G1 са основани за дълги часове игра: Low Blue режимът понижава нездравословната синя светлина , а технологията Flicker-Free настройва подсветката с прав ток (DC) вместо с PWM (пулсово-широчинна модулация) за по-удобна работа.

Извитите 23,6-инчов C24G1 и 27-инчов C27G1 ще са налични през юли 2018 година на целесъобразна цена от надлежно 389 и 489 лева с Данък добавена стойност. По-големият закривен 32-инчов C32G1 се чака през август 2018 година на целесъобразна цена от 579 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР