Идват празниците, които отделно от споделените мигове, са свързани и

...
Идват празниците, които отделно от споделените мигове, са свързани и
Коментари Харесай

За едни стари вещи, а за други подарък за Коледа СНИМКА

Идват празниците, които настрана от споделените мигове, са свързани и с приемането на мечтани дарове и прелестни изненади.

В Троян " Дядо Коледа " e избрал нов метод, с който да доближи до нуждаещите се. Обувки, дънки, сака и други може да бъдат открити на ограда на една от локалните улици. На металната мрежа се вижда и елементарна табелка. " Коледен подарък ", написа на нея с печатни букви. Видимо движимостите са употребявани, само че чисти и прилежно подредени.
" Не съм оставил аз подаръците, просто споделям доброто``, написа мъжът, който разкрива в мрежата за самодейността на някой от своите съграждани.  " И радостно, и тъжно... Адмирации за начинанието ", отбелязва Цветомир Г.

  " Не е значимо какво е. Важното е, че е от сърце. Ръка, която дава, от здраве да не се отърве! ", назовава Вяра О.  " Добра самодейност! Дано всеки нуждаещ се вземе това която му е нужно и остави след себе си в този тип, а не разбъркано по улицата ", прибавя Анна П. Припомняме, че апели за помощ доста постоянно биват задоволени благодарение на обществените мрежи. Хора съумяват да съберат средства за свои сънародници, изпаднали в неволя. Търси се заслон или даже се оказва поддръжка по внимателен метод. Например с покупка от човек, опитващ да припечели с дребни продажби на разнообразни движимости.

 От последната седмица е и следващият случай от Асеновград. Където хора помогнаха на пенсионери, които сами се грижиха за своето изоставено внуче. След обява във Фейсбук за негативно време хора събраха друга помощ за дребния Алекс. А за благополучие сходен дух на взаимопомощ се среща у нас освен около празниците.

 Снимка: Цанко Симеонов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР