Идват настинки и обличаме топли дрехи, увиваме се в вълнени

...
Идват настинки и обличаме топли дрехи, увиваме се в вълнени
Коментари Харесай

58-г. възпитателка ходи по шортички на работа в студ и сняг, болест не я лови СНИМКИ

Идват настинки и обличаме топли облекла, увиваме се в вълнени шалове, тъй като ни е студено и неуютно. А тази жена при всеки мраз отива на разходка в леки облекла и сандали. Всичко е доста просто - тя въобще не усеща студа.



Запознайте се с нашата "Снежанка " - това е Галина Кутерева. Тя живее в град Толиати и работи като помощник-учител в детска градина.

В града си тя е единствена. При всяко време Галина върви в леки облекла и постоянно се усмихва. Тя наподобява ужасно. Цъфтяща, стройна жена, която наподобява на 30 години, а в действителност към този момент е на 58. През зимата минувачите в топли якета се изненадват и озадачено я поглеждат, таксиметровите водачи стопират и желаят да я откарат, оферират й топлите си облекла.

Галина е родена на 1 януари 1962 година в Донбас. Винаги обичала топлината и постоянно очаквала студеното време с смут, тъй като непрекъснато боледувала. До 40-годишна възраст тя към този момент имала цялостен куп разнообразни заболявания. Един доктор от Тоглиати й предложил нетрадиционен способ за излекуване на тялото.



Цялата система за лекуване е построена на положителното. Когато човек е благ и другарски надъхан и в положително въодушевление, той е здрав. Човекът би трябвало да обича света, с цел да да живее в естетика.

" Обикнах живота и желая да пребивавам ", споделя Галя.



Галина мина курс за уелнес, последователно стартира да калява тялото си и с течение на времето дамата спряла да усеща мраз. Нашата героиня няма хипотермия, кожата от заледяване в никакъв случай не се лющи и не се напуква, а в противен случай, няма бръчки или провисване. Жената в този момент постоянно се усеща чудесно, има доста сила.



В дрешника й няма топли облекла: сака, пуловери, шапки - има единствено летни рокли, тениски, къси панталони, само че, несъмнено, ярки сандали на висок ток.
Изключително извънредно е да видите такава жена на улицата, по тази причина мнозина, когато видят Галина, се обръщат, пробват да се срещнат и да се снимат с нея. Нашата героиня има доста другари.

Освен процедурата за закаляване, Галина води здравословен метод на живот. Диетата й наложително включва: постно месо, плодове, зеленчуци, билки, зърнени храни. За закуска дамата яде сварено яйце с черупката. Всеки ден тя пие 2 литра вода и 500 грама заквасена сметана.



Тя се занимава със спорт, постоянно прави извършения.

Алкохолът и цигарите са строго неразрешени за нея. Нашата героиня е спряла да се разболява и в този момент тя не пие хапчета и не приема витамини. Галина не боядисва косата си, вярвайки, че не е належащо да се срами от сивата коса, а химическите бои са доста нездравословни за организма. Всичко би трябвало да е естествено.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР