Идването на Владимир Путин в България може да се окаже

...
Идването на Владимир Путин в България може да се окаже
Коментари Харесай

Евгений Михайлов: Можем да поканим Путин на празника на византийската азбука



Идването на Владимир Путин в България може да се окаже проблем за съветската страна. Съветниците на президента може би не са го уведомили, че тази година на 3 март се навършват 100 години от капитулацията на Русия пред България. Това разяснява Евгений Михайлов от ГЕРБ е ефира на БТВ.

Той напомни, че името на Цар Освободител идва от освобождението на крепостните селяни в Русия.

„ В България гостуват хора като американския президент, министър председатели, дипломати. Крайно време е връзките с Русия да се възстановяват. Това е доста добър ход от страна на президента. Крайно време е да се отнасяме обикновено към датата 3 март и да отчетем нашите войни “. Това сподели политологът доцент Мария Пиргова.

„ Защо би трябвало да реагираме с крайни усеща? В политиката има ползи, те не са чисти от време на време “, добави тя.

„ Защо би трябвало да се приказва главно за тази аудиенция на 3 март и да се измества фокуса? “, пита се Михайлов. По думите му това е голямо слагачество от страна на основателите на тази аудиенция. „ Можем да поканим Путин на празника на византийската писменост “, предложи Михайлов.

„ България седи много необичайно в света, в Европейски Съюз и НАТО. Само преди няколко дни от Европейски Съюз усилиха глобите против Русия поради политиката им и окупацията на Крим, а българският президент приказва за събаряне на глобите. Т.нар. „ Нощни вълци “ ние ги одобряваме с самун и сол, а в цяла Европа ги гонят. България е неповторима със своето рухване на колене “, означи Михайлов.

„ Президентът има изключително отношение към тези наказания, само че той ще изчака преди да стане основател на отпадането им. Защо да е проблем идването на съветския президент у нас? Ние не можем да бъдем толкоз разбалансирана страна “, добави Пиргова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР