Идвам от управителен съвет на ДФ Земеделие. Стигна се до

...
Идвам от управителен съвет на ДФ Земеделие. Стигна се до
Коментари Харесай

Десислава Танева: Евдокия Кръстева смени Иванка Багдатова във ДФ ”Земеделие”

Идвам от директорски съвет на Държавна фирма ”Земеделие ”. Стигна се до освобождение като зам.-директор на Иванка Багдатова и избрахме Евдокия Кръстева - понастоящем специалист и началник-отдел в Министерски съвет. Била е основен секретар на ИА ”По лозата и виното ”, била е наш представител по кохезионната политика в Бррюксел. Надявам се, че ще се оправи със отговорностите си.
Това съобщи новият-стар министър на земеделието Десислава Танева.

Тя разяснява и тематиката за къщите за посетители: Усещането за корупция е много тежко. Корупционният риск - също. Какви са размерите - ревизират всички къщи за посетители. Съмнението, че в тях може да възникне корупция бяха още в първия ми мандат като министър. Последният подписан контракт е от септември 2014 година Съмненията бяха от такива инспекции. Имах подозрения, че ползвайки програмата, има по-висок риск за тази стратегия, само че не и за осъществяването на задачите, сподели Танева и уточни, че при далаверите с къщите за посетители, тя не е била министър.

Всеки случай за къщите за посетители би трябвало да се наблюдава и да се види дали има индивидуален детайл. Или е имало заобикаляне на разпоредбите или процедурата не е проведана по разпоредбите. Това е проследимо. Сега се ревизират всички къщи за посетители. В момента няколко индивида преснимат цялата документи на всеки план на къщите за посетители. Ще се приложат наказания с цялата суровост на закона. За да се изкривява една мярка, която има капацитет в селските региони, сподели още тя.

Нямам къща за посетители. Декларирала съм си всички придобивания, всико, което се заявява по закон, осведоми тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР