Идвам от среща с кмета Здравко Димитров. По-късно имам срещи

...
Идвам от среща с кмета Здравко Димитров. По-късно имам срещи
Коментари Харесай

Ема Хопкинс: Обединеното кралство настоява за свободна търговия след Брекзит


" Идвам от среща с кмета Здравко Димитров. По-късно имам срещи с бизнеса и посещаване в локално учебно заведение, където ще обсъждаме английската просвета. Освен това ще обсъдим с администрацията концепцията за изработката на център за ориентиране на жертви на домашно принуждение в Пловдив “, изясни програмата си госпожа Хопкинс.

Тя ще беседва с английските жители, които живеят в Пловдив и провинцията във връзка на " Брекзит “, който ще се случи на 31 януари. Основен акцент в тази среща са измененията след напускането на Англия на Европейския съюз. По данни на посолството, в България има 15 000 непрекъснато пребиваващи жители от Острова, а още 50 000 имат парцели тук и идват понякога.

" В идната една година няма да има промени, тъй като ще бъдем в така наречен временен интервал. След това ще има някакви промени и ще би трябвало да ги обсъдим с нашите жители “, заключи посланикът.

По линия на бизнеса и търговията Хопкинс съобщи, че предстоят договаряния, като тя се надява те да приключат с едно всеобхватно съглашение, най-много по отношение на търговията и сигурността.

" Изходната позиция на английското държавно управление е нулеви промени и нулеви забрани за бизнеса. Надявам се да имаме положително съглашение, тъй като това е в интерес и на Острова. Условията би трябвало да са идентични за всички. Не знам какъв брой български компании има в Обединеното кралство, само че броят им пораства, изключително в последните 10 години “, изясни Ема Хопкинс.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР