„Идвам от наистина малък град и никога не забравям откъде

...
„Идвам от наистина малък град и никога не забравям откъде
Коментари Харесай

Григор Димитров: Никога не забравям откъде съм тръгнал

„ Идвам от в действителност дребен град и в никакъв случай не не помня от кое място съм тръгнал ". Така Григор Димитров разяснява пред формалния уебсайт на АТР решението си да подари респиратори за болничното заведение в Хасково, съобщи Gong.bg.

„ Просто желая да оказа помощ. Това е. През целия си живот съм играл за България. Все още имам български паспорт. Наистина правя оценка хората там и цялата им поддръжка през годините. Това не е единствено метод да се отплатя на страната си, само че надълбоко ме трогва и ме кара да се усещам жив ", споделя Григор.

В момента той е в Калифорния с треньора си Крис Гро, само че всеки ден поддържа връзка със фамилията си в Хасково. Следи новините в България, свързани с ковид и по какъв начин той се отразява върху хората.

„ Винаги съм бил наясно какво се случва в моята страна. Често забравяме кои са същинските герои в тези обстановки - всички лекари, хората, работещи на бензиностанции и в хранителни магазини, чистачи в лечебните заведения. Трябва да оценяваме това, а аз не считам, че постоянно вършим най-хубавото по този въпрос, даже в положителните времена ", сподели Григор.

Първата ракета на България планува да продължи благотворителните си акции и в бъдеще. Той призна, че има „ бележки, разхвърляни на всички места " и ги цялостни с хрумвания, които се надява да материализира.

„ Надявам се, че ще имам благоприятни условия, верните сътрудници и точната конструкция да осъществя нещата, които постоянно съм желал да направя - без значение дали става въпрос за помощ в здравната или просветителната сфера да вземем за пример. Просто знам, че има по-големи неща и освен желая да бъда повече от забъркан в тях, само че и да дам част от себе си, посвещавайки им се ", споделя хасковлията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР