Идва времето за отговори! Скандалът с ЧЕЗ се разрасна до

...
Идва времето за отговори! Скандалът с ЧЕЗ се разрасна до
Коментари Харесай

Депутат от БСП обясни какво се крие зад коремното на президента Радев

”Идва времето за отговори! Скандалът с ЧЕЗ се разрасна до интернационално равнище. Някой би трябвало да отговори, от кое място се появи тази отрезка от вестник, който министър председателят входира в Народното събрание ”. Това сподели Атанас Костадинов от Българска социалистическа партия в ефира на предаването  ”Офанзива с Любо Огнянов ” по Канал 3.

”На този стадий влизането на страната в договорката за ЧЕЗ няма по какъв начин да се случи, тъй като страната ще стане съизвършител в неразбираеми капитали. Не сме очаквали, че нещата ще стигнат дъното”, разяснява още той.
”Парламентарната комисия, с изключение на обстоятелствата и събитията към продажбата, ще откри и по какъв начин ЧЕЗ е раздържавяван в годините”, съобщи Костадинов.
”Преди дни с сътрудниците Таско Ерменков и Жельо Бойчев направихме питане на КЕВР, оттова ни дадоха отговор, че при тях не е постъпвала публична информация за договорката с ЧЕЗ. Сега ще питаме прокуратурата дали има деяние и безучастие от страна на регулатора”, съобщи социалистът.
”Коремното на Радев е мигане към премиера на България. Президентът е с невиждано висок рейтинг. Хареса ми коремното, то ми сподели да се взема в ръце и да подобря формата си.”, сподели още Атанас Костадинов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР