Идва, тъй като тази година са докладвани над 200 случая

...
Идва, тъй като тази година са докладвани над 200 случая
Коментари Харесай

Ново предупреждение за това как да готвите яйца след огромно увеличение на салмонела

Идва, защото тази година са докладвани над 200 случая на салмонелоза при хора, свързани с птичи артикули като яйца и месо.

“ Редица от случаите са включвали консумация на яйца, създадени в Полша и употребявани в ястия в заведения за хранене и кафенета “, сподели ръководителят на случаите на FSA Тина Потър.

„ Затова молим локалните управляващи да припомнят за храните бизнеса за значимостта на положителните хигиенични практики “, добави тя.

Агенцията сподели, че води диалози с полски и европейски чиновници, с цел да подсигурява, че са подхванати „ всички нужни стъпки “ за възстановяване на сигурността на домашните птици и яйцата, внасяни от Полша.

Предстоящото законодателство за надзор на вноса на храни и фуражи от Европейски Съюз в Обединеното кралство също ще разреши на FSA да ревизира дали контролът е въведен, сподели регулаторът.

Салмонелата е елементарни хранителни бактерии, намиращи се в сурово месо, незадоволително сготвени домашни птици, яйца и непастьоризирано мляко, които могат да причинят хранит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР