Идва решителната седмица, втората от царстването на Омикрона. В нея

...
Идва решителната седмица, втората от царстването на Омикрона. В нея
Коментари Харесай

Проф. Николай Витанов: Да държим така курса и Омикронът ще грохне пред очите ви

Идва решителната седмица, втората от царстването на Омикрона. В нея той би трябвало да доближи пика си. Трябва, само че е спънат добре, както виждате. Не имах вяра, че контролът на хаоса може да работи така добре в наши условия, само че ето на, оправяме се доста добре. Както писах в събота: Кой споделя, че българският народ не може. Може, може, разяснява в обществените мрежи математикът проф. Николай Витанов.

“Вирусът се бори да доближи контролното число от 15 000 регистрирани случая дневно. Да се бори, както виждате, продължаваме прицелно да го бодем с рапирата на ограниченията. Ама може ли с тъкмо прицелени и не доста строги ограничения да реализираме резултат? Може, може, писах ви за резултата на пеперудата - в случай че знаете, къде и по кое време лекичко да махнете с крилце, може да спрете суперпожара на ужасния Омикрон.

Към края на февруари към този момент се чака да е налице и пречуване на смъртността. Засега системата върви по заложената траектория, а тя е с предстояща записана смъртност - 1% и по-малко от броя на записаните случаи.

Да държим по този начин курса и Омикронът ще грохне пред очите ви”, заключи математикът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР