Идва ред на Motorola да навлезе в горещия пазарен сегмент

...
Идва ред на Motorola да навлезе в горещия пазарен сегмент
Коментари Харесай

Motorola ще покаже първия си гъвкав смартфон през лятото

Идва ред на Motorola да навлезе в горещия пазарен сегмент на сгъваемите телефони. И тя най-вероятно ще го направи с една от най-популярните в мобилния бизнес марки.
Motorola, която през днешния ден е поделение на китайската Lenovo, възнамерява да стартира да продава собствен еластичен смарт телефон още това лято, твърди осведомен с проектите ѝ източник. Според него, дизайнът няма да наподобява на Samsung Galaxy Fold, който дебютира предходната седмица, нито на Huawei Mate X , който видяхме на MWC 2019 в Барселона.

Въпросният нов модел съвсем несъмнено е възобновление на фамозната марка Razr, а съгласно The Wall Street Journal цената няма да падне под 1500 $.

Лятната премиера на новаторския модел го слага по средата сред Galaxy Fold, който би трябвало да се появи на 26 април, и Mate X, който чакаме в средата на годината. Инициативата още веднъж акцентира скока в известността на този вид дизайн. Гъвкавите смарт телефони бяха огромните звезди в Барселона и то във време, когато смарт телефон пазарът като цяло е в застоялост.

За разлика от Galaxy Fold или Mate X, които се разгъват в по-големи екрани, дизайнът на Razr, основан на схеми от патентно подаване, открити от блога 91Mobiles, се прекатурва в по-малко устройство като истинския Razr. Дизайнът има някои преимущества, в това число отбрана на екрана , откакто е прегънат. Ако имитира истинския телефон, той също ще бъде доста по-компактен. Но не е ясно дали потребителите желаят да прегънат екрана си; Samsung и Huawei си вършат сметка, че хората избират опцията за по-голям екран.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР