Идва общината с техника, почиства района и две седмици по-късно

...
Идва общината с техника, почиства района и две седмици по-късно
Коментари Харесай

Вонята Е Страшна, Огнен Ад В Български Град! Цял Квартал Е Обгазен!

" Идва общината с техника, почиства региона и две седмици по-късно тук става още веднъж същото. Не стига това, само че постоянно разнообразни шивашки компании и хранилища изхвърлят цели камиони с отпадък. Докато подадем сигнал те изчезват и всичко още веднъж се повтаря “, оплакват се пострадалите, предава недолоството им " Монитор ".

При последния пожар се оказва, че гражданин на квартал " Изток “ стоварил цяла каруца с гуми и ги запалил, с цел да извади от тях метала. От гумите обаче горящ и останалият отпадък. " Ето вижте го тоя в далечината. Седи там и си чака гумите да изгорят. Ако пламне всичко тука, ние може да изгорим като пилци “, гневят се поданици от региона.

Въпреки, че блокът им е саниран, те не могат и ден да се порадват на новия образ на жилищата си поради разнасящата се смрад от намиращия се наоколо отпадък. Не един път или два пъти те изготвяли подписка, която подали пред общинската администрация. " Борим се с този проблем от 2016 година Решение обаче до този миг няма. Сигнализира ли сме и локалния омбудсман и нищо. Тук има фамилии с дребни деца, бебета. Те не могат да си прострат облеклата. Да не ви обясняваме, че плъзнаха и хлебарки. В момента ние се усещаме като хората от малцинствата, никой не ни обръща внимание “, гневят се жителите на улица " Овощарска “.

Парадоксалното е, че до самия боклучарник е издигната и дребна къщичка, в която живее ромско семейство с 3-4 деца. " Не е правилно, че ние ромите изхвърляме отпадък и палим сметището. Те от града идват камионите и след това, ние отговорни. Така е най-удобно за всички “, изяснява и ром, който живее в непосредствена непосредственост до сметището.

От общинската администрация оповестиха, че при всеки един сигнал се отзовават чиновници на общинска защита. " Какво като се обадим, до момента в който дойдат и към този момент няма никой на сметището. Ние пък не може да сме като пъдари непрекъснато “, безапелационни са жителите от улица " Овощарска “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР