Идва новолуние 17 ноември, което се случва в Козирог и

...
Идва новолуние 17 ноември, което се случва в Козирог и
Коментари Харесай

Фатално новолуние в Козирог следващата седмица

Идва новолуние 17 ноември, което се случва в Козирог и ще оказва своето въздействие още през цялото време на идната седмица, показва Бистра в новото си видео от канала "Harmony within " във Vbox7.com.

ВИЖТЕ НА КАКВИ ХРАНИ ДА ЗАЛОЖИТЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Новолунието е спешен миг и заради това няколко дни преди, по време и няколко дни след самото новолуние е уместно да не вземате значими решения и надлежно да не предприемате значими за вас дейности и начинания.

Това новолуние се случва на 17-и януари - сряда и най-добре да изчакате да отмине цялата идна седмица, а по-късно ще пристигна време и за дейности.

Трите зодии с най-силен нюх за бизнес

Трите мъжки зодии, които се трансформират в съвършени татковци

Зодиите, които носят шанс във връзките си с другите

Съвпадът на Венера с актуалното новолуние сочи, че започва едномесечен интервал, в който на дневен ред ще бъдат взаимоотношенията ви.

Плутон също се намира наоколо до новолунието и е допустимо да са налице обстановки, в които да се постановат трансформации и стартиране, изключително на зависимости и твърдо построени модели в връзките, които Козирогът по натурален метод държи да основава.

Уран, друга мощна планета, прави дисонантен аспект с новолунието – вероятни са по-крайни и поляризирани обстановки, изненадващи обрати, а също по този начин не са изключени и раздели.

Добро време за пари, кои зодии са най-облагодетелствани

3-те магнетични зодии, на които никой не може да устои

Уран желае нещата да са същински и свободни, да се развиват и трансформират.

Възможно е да вземем за пример в партньорските връзки на единия да му е омръзнало към този момент да толерира държание, което да не е в синхрон с действителните му потребности и да реагира, да предприеме съответните дейности.

Хармоничният аспект на Марс и Юпитер с новолунието демонстрира, че има какво да бъде направено и при предпочитание за осъзнаване и надграждане на визиите ви за връзки, може да се реализиран и положителни резултати.

И въпреки всичко, всичко е въпрос на свободна воля и съзнателност; партньорските връзки са главен фактор, който предизвика егото на индивида, постоянно въпреки и през сложни обстановки, само че пък по този начин се дава опция да свършите сериозна и ползотворна работа със себе си.

Проверете хороскопа си за през днешния ден и на следващия ден в Edna.bg .

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР