Идва ли краят на сагата „Алепу“? Стана ясно, че започва

...
Идва ли краят на сагата „Алепу“? Стана ясно, че започва
Коментари Харесай

Краят на ерата „Алепу“: Започва процедура по махането на подпорния хотел


Идва ли краят на сагата „ Алепу “? Стана ясно, че стартира процедурата по премахването на станалия прочут като „ подпорен “ хотел на Алепу. Всичко това е част от политиката на сегашния кабинет за бистрота и нулева приемливост към корупцията.

„ Очевидно институциите работят. Възстановяването на терена, за което хората толкоз години се борят, може да се случи по екосъобразен метод и можем да го запазим “, сподели депутатът Мирослава Попова.

„ С съответен период по кое време ще бъде съборен не мога да се наемам, тъй като непрестанно има правосъден надзор на цялата процедура. Възложена е техническа експертиза “, изясни инж. Янко Райков.

Експертизата би трябвало да покаже тъкмо коя част от градежа да бъде съборена, с цел да може той да продължи да извършва активността на подпорна стена.

„ След това ще се издаде заповед за унищожаване, която ще се съобрази с техническата експертиза, ще бъде дадена опция на възложителя да махне градежа. Ако не го направи, има процедура, при която да се махне наложително “, разяснява Райков.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР