Идва Коледа и някои мъже все още не са решили

...
Идва Коледа и някои мъже все още не са решили
Коментари Харесай

Да подарим ли секс играчка на любимата жена за Коледа: за и против тази обичайна празнична изненада...

Идва Коледа и някои мъже към момента не са решили какви дарове да вземат на половинките си.

Измежду всички други хрумвания и разновидности се прокрадва и една все по-разпространена в международен мащаб процедура - подарък за обичаната... секс играчка.

Но дали е подходящо нашият сътрудник да ни изненада с точно подобен "инструмент " по празниците...

Всъщност всичко зависи от настроението на двамата сътрудници във връзката.

Ако до момента сте обсъждали, че би ви било любопитно да пробвате по-вълнуващи секс прекарвания и знаете настройките си (един на друг) във връзка с този въпрос, закупуването на вибратор, дилдо или различен забавен секс аксесоар не е по никакъв начин неприятна концепция, в случай че с половинката си се познавате добре.

Ако сте във връзка от дълъг интервал време и ви се е желало нееднократно да разнообразите интимния си свят, без да стигате до крайности, секс играчката като коледен подарък би могла да пасне идеално на мотива.

Ако пък сте обвързани с съответния човек неотдавна, не правете прибързани покупки. Особено щом не сте уверени в реакцията и усещанията на колегата си и не знаете дали сходен подарък, и то на Коледа, няма да изиграе подла смешка в желанието ви да вдъхновите полово половинката.

Ако това е подаръкът...

Каква ли секс играчка да изберем е огромният въпрос.

Ако дамата е по-палава, освободена от задръжки в леглото и полова, изборът е по-всеобхватен - зарадвайте я с реален вагинален вибратор, дилдо, оребрен вибратор или анални топчета.

Ако е по-консервативна, само че въпреки всичко би желала да изпита нещо ново и горещо - заложете на еротично тематично долни дрехи в коледен дух, плюшени белезници, маска за очи, клиторен масажор или вибратор с клиторен стимулатор (за стимулация на G-точката).

Ако залагате на секс играчка, обвързвана с анална или вагинална пенетрация, наложително се консултирайте със служителя на секс магазина, с цел да разберете с какъв лубрикант е уместно да се употребява доставящият наслаждение предмет.

 Thinkstock

Ако се колебаете...

Ако не сте уверени, че дамата би се зарадвала на сходен секс признак, по-добре не рискувайте.
 „ Бъдете бурята на деня, слънцето в нощта “ с Libre – новият дамски мирис на Yves Saint Laurent Edna предлага „ Бъдете бурята на деня, слънцето в нощта “ с Libre – новият дамски мирис на Yves Saint Laurent
Но в случай че въпреки всичко желаете да видите по какъв начин е настроена към сходен своеволен подарък, изборът от "по-леки " секс аксесоари също е огромен.

Можете да заложите на капки с есенция за възбуждане на сетивата, на шоколад с позите от Кама Сутра, своеволен садо-мазо комплект, мръснишко долни дрехи, пристегачи за зърна, еротични зарове със секс пози или пък бикини или боди с отвор.

Каквото и да бъде определено, в случай че връзките в една същинска двойка са хармонични (от каквото и време да е заедно), подарък, отдаден на едно от най-прекрасните неща на света, сексът, сигурно е прелестно решение.

 Thinkstock

В последна сметка, във всяка една жена се крие лъвица, която подобаващият човек може да "събуди " и опитоми, в случай че е задоволително толерантен и предан на взаимоотношенията.

 хороскоп

Снимка: Istock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР