Идва хора, които никога не съм виждал, носят ми светена

...
Идва хора, които никога не съм виждал, носят ми светена
Коментари Харесай

Ето Какво Остана Скрито За Мача Пулев - Фюри! Подготвяли Са Погром В Арена Армеец!

Идва хора, които в никакъв случай не съм виждал, носят ми светена вода от манастири и молят защитата да поръсят моя ъгъл. Цялата тази сила ме зарежда ", разяснява Кобрата.

" Имаше англичани в залата, на които не им се чу думата. А преди мача имаше закани, че ще има пердах в залата, че ще вършат зулуми. Затова и имаше толкоз доста жандармерия ", призна най-хубавият ни боксьор.

" Три дни преди мача бях с 39 градуса температура. Отмина за 1 ден. Няколко дни преди мача получих и една сходна травма, като тази преди мача с Джошуа. Никъде не сме го казвали това. Слава Богу, оправихме я бързо и към този момент имаме опит с сходни травми ", сподели още Пулев.

" Аркадата на Фюри беше толкоз дълбока, че когато играхме, му виждах черепа ", посочи той и добави: " Опита се да направи нещо, само че видя, че няма късмет. "

" Хората от екипа на Фюри вършиха кавги преди мача. Бяха евтини и обикновени номера. Заплашваха, че ще ни съдят единствено и единствено да разконцентрират екипа ми. След мача снимаха с видео и взимането на допинг проби. Коментираха, че екипът, който взима тестът, бил единствено от българи, които ми били почитатели ", разкри Кобрата.

" С Кличко направих съществени неточности, които се учат през първите няколко месеца в залата. Загубата ми от Кличко не беше за мен никакъв край, за други може и да е. Не ме е гняв, че съм изгубил, че ми е първият нокаут в кариерата. Яд ме беше за хората, които ме подкрепяха. Имам 300 аматьорски мачове в кариерата, в никакъв случай не са ме сваляли на земята. Ставам елементарно, откакто падна ", увери най-хубавият ни боксьор.

" Аз съм формален кандидат за Световната купа за трети път. Няма по какъв начин да няма мач с Антъни Джошуа. Този мач вероятно ще се реализира следващата година в края. Преди това би трябвало да направя и аз 1-2 мача, в които да победя, другояче ще изгубя мястото си на кандидат. Най-вероятно мачовете ще са през океана, може би в Лас Вегас ", посочи Пулев.

" Искам да имам най-малко 5 или 7 деца. Започвам, следва интензивен труд. Имената още не съм измислил, той брат ми ги взема съвсем всичките ", приключи с усмивка Кобрата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР