Идрис Елба определено е един от най-симпатичните актьори в Холивуд,

...
Идрис Елба определено е един от най-симпатичните актьори в Холивуд,
Коментари Харесай

Защо Идрис Елба посещава психотерапевт

Идрис Елба несъмнено е един от най-симпатичните артисти в Холивуд, като през годините сме го гледали в не една и две запаметяващи се функции.
 Идрис Елба и основаването на рекламната му организация Silly Face
Новият гений на Идрис Елба

Още едно занятие за артиста

Оказва се обаче, че точно работата основава проблеми на артиста. В подкаста Changes with Annie Macmanus 51-годишният Елба разкри, че е работохолик и това е линия от характера му, която пробва да промени.

Актьорът разкрива, че е посещавал терапия, само че не тъй като не харесва нещо в себе си, а с цел да успее да се оправи с зависимостта си от работата и нездравословните привички, които има.

" И работя в промишленост, която ме възнаграждава за тези нездравословни привички. " Идрис Елба е схванал, че би трябвало да открие баланс, а не да минава в крайности. 

Проблемът при него е, че всички неща, които би трябвало да го откъснат от отговорностите и да го накарат да си почива, в последна сметка се оказват още веднъж работа. Актьорът дава за образец студиото, което има в дома си и фактът, че даже когато се допуска, че почива, той е там и записва музика, написа New York Post.
 Идрис Елба ще избавя похитен от терористи аероплан в сериала Hijack
Идрис Елба ще избавя похитен от терористи аероплан

Трейлър на Hijack

Преди няколко месеца Идрис Елба разкри пред Daily Mail, че е бил на косъм от гибелта, тъй като се е опитал да отбрани жена пред дискотека. Тогава приятелят на въпросната жена е извадил оръжие и го е насочил към лицето на артиста, само че за благополучие всичко се е разминало без последици.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР