Идилията на семейство Съсекс се разпадна и предстоят нови драми.

...
Идилията на семейство Съсекс се разпадна и предстоят нови драми.
Коментари Харесай

Приказката на Хари и Меган приключи: Херцозите няма да живеят заедно

Идилията на семейство Съсекс се разпадна и предстоят нови драми. И освен поради финансовите разтърсвания, които търпят в последно време. Според източници, близки до кралската двойка херцозите бегълци са решили да не живеят дружно.

Известното издание  Page Six, базирайки се на лична информация заяви, че синът на Чарлз III е заминал  за Африка без своята благоверна половинка. Там Хари ще взе участие в фотоси на Нетфликс. А брачната половинка му няма да го придружи и остава да се грижи за двете им деца в  Монтесито.

Скандалите в фамилната двойка се разраснаха откакто те изгубиха 20 милиона $. А разноските по голямото им имение както и разноските за разточителен живот са все неща, които английския принц към този момент не може да си разреши.

С Меган се надяваха, че Хари ще може да се оправи единствено с парите, които получи в завещание от майка си лейди Даяна. Но в следствие се разбра, че сумата не е толкоз огромна и няма да стигне. Още повече, че поради комплицираното законодателство принцът не е съумял да получи цялото си завещание.

Огромната къща, закупена с ипотека, огромните разноски за защита и учебно заведение се оказаха препъни камъка в връзките на двойката.

Според слуховете по-малкия английски престолонаследник към този момент приказвал с татко си и брат си. Той ги помолил за поддръжка. Отначало ставало дума единствено за финанси, само че след това Хари изплюл камъчето и помолил известно време да живее в Лондон.

Чарлз и Уилям отделили време за размисъл и до момента в който Хари е в Африка фамилията ще реши по какъв начин да продължи процеса по бракоразвод.

Тагове: new Меган Маркъл принц Хари развод раздяла
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР