Идейната концепция за реконструкцията на стадион Локомотив вече е внесена

...
Идейната концепция за реконструкцията на стадион Локомотив вече е внесена
Коментари Харесай

Готова е идейната концепция за реконструцията на стадион Локомотив

Идейната идея за реконструкцията на стадион " Локомотив " към този момент е импортирана в Община Пловдив.

" Предстои на нейна база да изработим техническото задание, като дружно с това ще се приготви и тръжната документи. Обществената поръчка за реконструкцията на стадион " Локомотив " също ще бъде подадена за прелиминарен надзор в АОП и може да бъде определена, което ще забави оповестяването на поръчката с към 2 седмици ". Това разяснява заместник-кметът Пламен Райчев.

Ако обаче поръчката не бъде определена за прелиминарен надзор, Община Пловдив ще има подготвеност да я разгласи на страницата на АОП.

Линейният график по-късно е същият като при процедурата при стадион " Христо Ботев " - 30 работни дни за приемане на предложения, почти същият период за работа на комисиите по документите според от броя оферирали, като паралелно с това ще върви и изборът на строителен контрол.

Кметът на Пловдив Здравко Димитров ще посрещне Локомотив (Пловдив) със извоюваната нощес купа на България в гербовата зала на Общината на 6 юли (понеделник) в 20.00 часа.

Преди това черно-белите почитатели и футболистите на тима ще се съберат на клубния стадион в парк " Лаута ", откъдето ще се насочат на шествие към площад " Стефан Стамболов ".

" Стана традиция да честваме спечелването на оценки дружно с елитните пловдивски клубове, уповавам се, че и в понеделник ще има празнична атмосфера ", съобщи кметът Здравко Димитров.

Той разясни, че програмата може да бъде нарушена само поради увеличаващите се случаи с ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР