Идеята за уикенд тази семдица ще бъде малко по-различна. Дестинацията

...
Идеята за уикенд тази семдица ще бъде малко по-различна. Дестинацията
Коментари Харесай

Уикенд с Mood for Food Street Festival в Пловдив

Идеята за уикенд тази семдица ще бъде малко по-различна. Дестинацията ще бъде Пловдив, само че няма да се стопираме на забележителности в града или към него. Ще се фокусираме на едно-единствено нещо - на един фестивал.

 Sofia Restaurant Week, една седмица в 29 ресторанта в София
Как да посетим 29 ресторанта в София за една седмица

Какво съставлява Sofia Restaurant Week

Mood for Food Street Festival ще се организира за първи път в града под тепетата сред 14-16 септември. Разположението на Пловдив на картата на България пък го прави съвършен за еднодневно посещаване, а при предпочитание и за повече време.

Фестивалът

Организаторите считат, че събитието ще ни предложи храна, която ще задоволи всичките ни сетива. Ето за какво програмата включва опитване на всевъзможен тип храна, крафт бира, редки виновност, музикална сцена, стратегия за деца и какво ли още не.



На площад Централен в Пловдив ще има и открити лекции на кулинари, които ще се опитат да ни предат парченце от опита си. Тук ще са началник Радостин Кирязов, началник Павел Павлов, началник Владимир Тодорв и Кольо Минчев от MasterChef.

 „ Нещо сладко с Павел Павлов “ и провокациите на сладкарството
Необикновените десерти на Павел Павлов

Как се прави кулинарно предаване и какво прави един десерт невероятен

Тук ще са и хората от фермата за люти чушки Chilli Hills и от Ракия Шоп. Храната на колела пък ще бъде показана от специалистите в храната на колела Nomad Burger, Манджа ван, BBQ Brothers, Rolling Dogs и други.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BBQ Bros (@bbqbros) на Яну 7, 2018 в 3:04 PST

Освен да консумираме и да следим по какъв начин се подготвя храната, Mood for Food Street Festival ще ни помогне и да научим освен това с лекциите на тематики като " Храната като предварителна защита " и " Как да запазим себе си ".

 Уикенд в Кюстендил
Уикенд в Кюстендил

Дестинация за почивните дни

И тъй като ситуацията ще бъде " три дни яли, пили и се веселили ", за веселието грижа ще имат група " Остава ", DJ SKILL и DJ Shaker Maker.

Mood for Food Street Festival е в Пловдив сред 14-16 септември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР