Идеята за пътуване във времето вълнува умовете на човеците от

...
Идеята за пътуване във времето вълнува умовете на човеците от
Коментари Харесай

Той се върна от 2048 година, за да ни предупреди за нещо страшно

Идеята за пътешестване във времето вълнува мозъците на индивидите от епохи. Много хора настояват, че са имали сходно неизмеримо прекарване, само че защото нямат доказателства за думите си, никой не им има вяра.

Подобна е и историята на мъж от щата Уайоминг, Съединени американски щати. Наложило се органите на реда да се разправят с него, откакто той всявал ужас в обществото с разказите си за пътешестване във времето и извънземни нашественици.

Брайънт Джонсън от град Каспър привлякъл вниманието към себе си, когато почнал да твърди, че може да пътува във времето и е бил в 2048 година. Разкритията му за бъдещето обаче били потресаващи.

Американецът разправял, че скоро родният му щат ще бъде посетен от извънземни сили, които до 2048 година ще го завладяват. Той бил изцяло убеден в думите си и упорствал популацията на град да го напусне по-бързо, с цел да се избави. Думите на Джонсън обаче по този начин и не били признати съществено, а мъжът бил арестуван от полицията.

 Той се върна от 2048 година, с цел да ни предизвести за нещо ужасно

Интересно е, че това не е първият човек от Уайоминг, който споделя за срещите си с извънземни създания. По-рано поданици на щата са съобщавали за летящи чинии и огнени сфери, спускащи се от небето. Но по този начин и не е открито пояснение на думите им.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР