“Идеята за нова Конституция показва, че чуваме хората – виждаме

...
“Идеята за нова Конституция показва, че чуваме хората – виждаме
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Идеята за нова конституция показва, че чуваме хората

“Идеята за нова Конституция демонстрира, че чуваме хората – виждаме какъв е дневният ред и той е обвързван с рестарт на системата “, изясни енергийният министър Теменужка Петкова (ГЕРБ) в сряда пред бТВ.

Тя изясни, че планът на ГЕРБ е единствено основа за водене на диспути. Протестите за оставката на държавното управление и основния прокурор не престават повече от месец и половина. ГЕРБ твърди, че дават отговор на тези претенции като държавното управление не подава оставка, само че внася план „ нова конституция “, който планува увеличение на политическото въздействие на основния прокурор.

" Първо ще проведем диалози с нашите съдружни сътрудници (за конституция). Така е редно. След това всяка една от парламентарно показаните политически сили е добре пристигнала за разговор. Ние сме отправили предложения към всички. В рамките на полемиката ще бъдат разисквани всички оферти “, обяснии Петкова.

Според нея сега на страната е нужна непоклатимост, а такава не може да се обезпечи в изискванията на безпорядък.

“Все по-често си задавам въпроса – тези хора дават ли си сметка към какво тласкат страната и има ли някой, който да поеме отговорността за това. Защото на фона на пандемията от Covid-19, икономическата рецесия, която се задава и безработицата – последното нещо, което е належащо на България е да има безпорядък и юмруци “, добави тя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР