Идеята за филма "Воевода" се появява в главата на Зорница

...
Идеята за филма "Воевода" се появява в главата на Зорница
Коментари Харесай

Историята на една жена в трудни времена, която спечели сърцата на хората

Идеята за кино лентата "Воевода " се появява в главата на Зорница София преди седем години на една Коледа. Въпреки това, тя споделя, че Румена е превзела въображението ѝ още като дете.

"Най-вълшебното в нашата работа е, че твоето неспокойствие може да болести и други, когато филмът стигне до сърцата им, когато има страст и откровеност ", разяснява Зо (както я назовават приятелите ѝ).

А от излизането си на огромен екран през януари до момента - "Воевода " потвърди, че е стигнал до сърцата на хората, събирайки десетки хиляди души в киносалоните.

ВИЖТЕ ЛЮБОПИТНИ КАДРИ ОТ СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА НА ФИЛМА В ГАЛЕРИЯТА НИ

"Най-неочаквано и най-велико за мен беше любовта и страстта на публиката.

Никой не очакваше 90 000 фенове в кината. Не чакахме, че хора ще гледат кино лентата по три пъти на кино. Аз си мислех, че вършим един съкровен, персонален филм за жена в сложни времена, за дребния човек против валяка на порядките. Това, че докосна и направи съпричастни толкоз доста фенове за мен е знамение, а най-благодарна съм за писмата, които получих, може би към 500 с едни невероятни думи, които ми е неловко да повторя. Само това да беше – стига ми ", споделя Зорница.

"Воевода " - един скъп подарък на българското кино

Освен режисьор на кино лентата, тя извършва и основната роля.

"Голямото страдалчество на Румена е в невъзможността да бъде и майка с майките, и воевода с воеводите, и жена с дамите ".

Тези, които към момента не са гледали кино лентата и тези, които към този момент са го гледали повече от веднъж, ще имат опцията да видят "Воевода " на дребния екран в минисериал по NOVA на 12,13 и 14 декември от 21:00 ч.

Преди да се запознаете с историята на Румена, разберете няколко любопитни обстоятелството за Зорница София, пресъздала облика на дамата воевода в българската история.

1. Как бихте се описали най-кратко на човек, който в никакъв случай не Ви е виждал до момента?

"Нямам реалистична визия, слушам всякакви неща за себе си и нормално се сюрпризирам. Стремя се да се уча и развъртвам в процеса - и на работа, и на живеене. Така ми е забавно, а когато престане, се самопровокирам с нещо, от което ме е боязън, и по този начин променям чувството ми за "себе си ".

2. Освен актриса и режисьор, Зорница София е и...

"Майка, военен приятел и меси домакински самун с кефир ".

3. Как се зароди ползата Ви към нестинарството?

"От дребна сънувах огън. За пръв път влезнах в жаравата на 19 година с един умел нестинар, от този момент го върша когато усетя, че има смисъл, без зяпачи, или сама, или с други нестинари, по този начин се пази силата му. Когато няма сеир и когато няма пари ".

4. За какво мечтаете?

"Мечтая си за къщурка на дърво или глинена - нещо, което сама да направя с ръцете си, да е мъничко, да е в природата и там да изчезвам ".

5. Имате ли проекти за нови филми или други планове, свързани с историята?

Имам два сюжета за филми "Майка " и "Бебе ", както и един авторски план за сериал. Отделно приготвяме 5-ти сезон на "Откраднат живот ". Аз съм един от режисьорите на кино лентата. Всички теса модерни.

Паралелно премислям идващ исторически план и минах през няколко разновидността. От филми за съответни персони, а "поръчки " от феновете не стопират да "валят ", до филми в ера, само че в действителност за неща годни както тогава, по този начин и още повече през днешния ден. Последното ми е най-интересно, имам и съответен текст, който желая да приспособявам в пай ефирен сериал, до осем серии. Чакам коя телевизия ще се реши да ме предложения с цел да го почна.

6. "Откривам, че съм най-щастлива, когато съм потребна, персоналните достижения не ми стигат. Затова и част от напъните и фантазиите ми са ориентирани в дела, някои ги споделих, други са още бебета и им би трябвало покой и здрава храна ".​

Не пропускайте премиерния за българския ефир филм "Воевода " - от 12 декември в 21:00 ч. единствено по NOVA.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР