Идеята той да партнира на Гала в предаването беше на

...
Идеята той да партнира на Гала в предаването беше на
Коментари Харесай

Преди Малко Телефонът На Гала Звънна, Продуцентите Са! Не Може Да Повярва На Ушите Си! Нейният Любим В Живота Стефан Е

Идеята той да партнира на Гала в предаването беше на сценаристката Тара. След като промяната на декора в студиото не впечатли изключително феновете и не стана причина те да изберат утринното предаване по Нова тв пред това в конкурентната медия, Тара се замислила върху разновидността за ко-водещ.

Сценаристката решила непринудено да поканят Стефан. Тя била уверена, че Гала ще си пасне най-добре с индивида, с който дели житова си. Двамата са двойка в живота от 12 години. От пет месеца са и сътрудници в ефир.

Въпреки, че към този момент работят дружно Стефан не се е отказал от остарелия си табиет да изпраща смс на обичаната си незабавно след края на предаването.

Преди да стане част от екипа на Нова тв, съвсем всеки ден той придружаваше обичаната си до работното й място. Често Стефан даже оставал до приключването на формата и бил наясно с всичко, което се случва зад кулисите, написа разкрития.ком.

Появата му в ефир донесе повече позитиви, в сравнение с негативи за Гала. Първоначално феновете я укоряваха, че е уредила обичания си с връзки на работа. Но с помощта на него тя си подсигури работа до края на сезона.

Освен това Стефан запълва фамилния бюджет с 3 000 лева Заплатата не е висока на фона на галактическото заплащане, което получава Гала, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР