Идеята пиесите да излязат на открито може да се осъществи

...
Идеята пиесите да излязат на открито може да се осъществи
Коментари Харесай

При специални мерки: Два театъра ще играят в двора на столично училище

Идеята пиесите да излязат навън може да се реализира от 1 юни, само че изисква добра организация. Два български театъра ще играят в двора на столично учебно заведение.

„ Ние незабавно организирахме диалог с директорката на Шесто учебно заведение и имаме концепция, тъй като Сатиричният спектакъл е напълно наоколо, обадих се и на шефа на Театър „ Българска войска “ “, изясни Калин Сърменов, дирекор на Сатиричния спектакъл
Облекчаване на ограниченията: Разрешават се визити на кина и концерти Условието е да се съблюдава условието за отдалеченост и носенето на маски
Министърът на културата показа по какъв начин би постъпил в тази обстановка, в случай че е отпред на спектакъл: „ Ако аз бях шеф на спектакъл, както бях на Хасково 15 години, щях евентурално да промотирам моноспектакли, спектакли в които мога да трансформира избрани мизансцени, без да сътворявам напрежение “.

Най-вероятно актьорите няма да играят с маски, само че посетителите на кината, както и на музеите, галериите и библиотеките би трябвало наложително ще ги носят. В Археологическия музей цената на билетите ще бъде от 10 лв..

От асоциацията на киносалоните у нас декларират, че с новите ограничения няма да могат да покрият разноските си. И част от тях няма да отворят.

От Министреството на културата ще изпратят писмо с указания, само че всеки началник на културен институт би трябвало самичък да реши по какъв начин да резервира чиновниците си от болест и по какъв начин да подсигурява сигурност и за феновете.

Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 990 25 93 461 Света 4 221 751 43 597 284 842 1 509 420 Заразени* Нови Починали България 1 990 25 93 Света 4 221 751 43 597 284 842
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР