Идеята на Владимир Путин да разедини украинското общество претърпя пълен

...
Идеята на Владимир Путин да разедини украинското общество претърпя пълен
Коментари Харесай

Виктор Шлинчак: Путин не успя да разедини украинската нация

Идеята на Владимир Путин да разедини украинското общество претърпя цялостен крах, защото украинците са по-единни отвсякога. В днешния ден обстановката е много напрегната. Руснаците не престават да нападат Мариупол, текат яростни боеве, това разяснява в " Светът и ние " основният редактор на уеб страницата " Главком " Виктор Шлинчак.

По думите му Мариупол е значим от няколко гледни точки. На първо място от стратегическа позиция. Руснаците не са завладяли нито един огромен град и за тях е нужно да продадат на гласоподавателите си най-малко някаква дребна победа.

От военна позиция възможното завладяване на Мариупол открива пътища - в това число морски. Тези пътища ще способстват за по-лесен достъп до Крим, разясни Виктор Шлинчак.

Ако Украйна се окаже с отсечен достъп до Азовско море, това ще нанесе икономическа вреда. Врагът желае да ни порази и стопански, акцентира Шлинчак.

" Затова за нас е значимо освен Азовско море, само че да удържим и Черноморското крайбрежие ", безапелационен е Виктор Шлинчак.

Журналистът описа, че се бомбардират домове на мирни поданици. Руснаците отвличат украински жители и принудително ги откарват в Русия. Отвличат се цели рейсове с украинци, бягащи от войната. Документите им се иззимат.

" Сега равнището на поддръжката на президента, на въоръжените сили, на нашите бранители се подвигна на повече от 90% ", сподели още Виктор Шлинчак.

Вижте още във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР