Идеята на това разпределение в никакъв случай не е била

...
Идеята на това разпределение в никакъв случай не е била
Коментари Харесай

Журналистите с по-директен достъп до депутатите от днес

Идеята на това систематизиране никога не е била да се ограничи достъпът на публицисти до източници. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на във връзка петициите с гледище за отпадане на рестриктивните мерки, наложени на публицистите, отразяващи работата на институцията.

Явно контактът не се получава и последното, което можем да желаеме, е да пострада качеството на вашата работа. Имате достъп до пленарна зала, до тази естрада, до конферентна зала, само че от през днешния ден ще отворим и турникета, който се води като клуб на народния представител, с цел да може да се усъвършенства качеството на информацията, която получавате и достъпът до народните представители да бъде по-директен, обърна се Караянчева към представителите на медиите.

Това е първа стъпка, дано да забележим дали ще се усъвършенства връзката. Продължаваме разговора. Изключително сме обезпокоени с пространството в Народното събрание и по тази причина гледаме малко по малко да вършим с нещата, сподели още ръководителят на Народното събрание.

Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на посочи, че публицистите би трябвало да носят баджове и да носят маски в пространствата на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР