Идеята на Лигата на справедливостта (2017 г.) беше да събере на

Идеята на Лигата на справедливостта (2017 г.) беше да събере на ...

Най-после справедливост за Лигата на справедливостта.


Идеята на "Лигата на справедливостта" (2017 г.) беше да събере на едно място цели шест супергерои на DC, които да окажат конкуренция в бокс офиса на "Отмъстителите".

Със задачата се нагърби режисьорът Зак Снайдър, който преди това свърши прилична работа с "Човек от стомана" (2013 г.) и "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" (2016 г.).

Шест месеца преди премиерата на филма Снайдър реши да се оттегли заради трагедия в семейството му - самоубийството на 20-годишната му дъщеря.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от HBO Max (@hbomax) на Май 20, 2020 в 11:07 PDT

И така Warner Bros. повериха довършителните работи по филма на Джос Уидън ("Отмъстителите"). И въпреки че той пренаписа и засне отново голяма част от сцените, крайният резултат не беше особено впечатляващ.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от HBO Max (@hbomax) на Май 20, 2020 в 11:09 PDT

"Лигата на справедливостта" не се хареса особено нито на критиката, нито на феновете. Горе-долу от този момент насам фенове подеха и кампания в социалните мрежи, с която призовават Warner Bros. да пуснат версията на Зак Снайдър.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от HBO Max (@hbomax) на Май 20, 2020 в 11:07 PDT

#ReleaseTheSnyderCut обикаля социалните мрежи от години и явно студиото най-накрая се е решило да даде на хората това, което искат. Версията на Снайдър все пак ще види бял свят, но не по кината.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от HBO Max (@hbomax) на Май 20, 2020 в 11:08 PDT

Според Entertainment Weekly, през 2021 г. тя ще бъде пусната в HBO Max. А сега ни остава единствено да чакаме, за да разберем дали версията на Зак Снайдър е по-добра от тази, която видяхме по кината, както много хора смятат.

Източник: lifestyle.bg