Идеята на инициативата, която ще донесе на видинчани много емоции

...
Идеята на инициативата, която ще донесе на видинчани много емоции
Коментари Харесай

Фото предизвикателство „Коледен Видин“

Идеята на самодейността, която ще донесе на видинчани доста страсти и страхотни награди, е да подтикне всеки от нас да потърси хубостта на нашия град и по този начин да се зареди с празнично въодушевление. Предизвикателството към жителите на Видин е да запечатат в фотография красивата коледна декорация. Колкото по-оригинален е фотосът, толкоз по-добре, тъй като спечелилите ще бъдат избрани с гласоподаване в обществените мрежи.


За да участвате, е належащо да извършите фотография на тематика „ Коледен Видин “. Тя може да е панорамна, на детайли от украсата, на съответно място в нашия град или друго, което ви въодушевява. Важното е да въплъщава коледната атмосфера на Видин. Следващата стъпка е да изпратите фотографията до 20 декември (включително) на имейл [email protected] или като известие на Facebook страницата на Община Видин https://www.facebook.com/obshtinavidin, като посочите име и фамилия и телефон за връзка.
Кметовете на Видин и Калафат подписаха меморандум за съдействие
Подписите си под документа през днешния ден сложиха кметът на Община Видин доктор Цветан Ценков, кметът на Община Калафат, Румъния Дорел Митулецу, дир...

Всички фотоси, получени в избрания период, ще бъдат оповестени в особено основаното събитие: Фото предизвикателство " Коледен Видин ". Потребителите на Facebook ще могат да гласоподават за тях посредством лайкове, като дадат своя избор до 28 декември (включително).

Авторите на петте най-харесвани фотоси ще получат чудесни дарове. Наградата за първо място е 300 лева Снимката, класирана на второ място, ще донесе 200 лева на своя създател. 150 лева чакат заелия трето място. Има и две поощрителни награди – по 100 лева за четвърто и пето място.

Няма възрастово ограничаване за участниците. Но в случай че някой от спечелилите е под 18 години, премията ще получи родител/настойник.

В състезанието нямат право да вземат участие чиновници на Общинска администрация – Видин.
Грейна коледната елха на площад " Бдинци " във Видин (СНИМКИ)
Десетки деца и техните родители довечера пристигнаха в центъра на Видин за запалването на светлините на 8-метровата елха. Популярни колед...

Още от ВИДИН:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР