Идеята на фотографа била да съблече силиконовата красавица в снега

...
Идеята на фотографа била да съблече силиконовата красавица в снега
Коментари Харесай

Джулиана Гани спря тока на полицаи в Къщата с ягодите

Идеята на фотографа била да съблече силиконовата хубавица в снега измежду естествения фон на една от най-красивите здания в София, а точно Къщата с ягодите на ул. Сан Стефано.

Необезпокоявана от никого, групичката влезнала през съборената ограда и шоуто почнало. Джулиана се преобличала измежду порутените стълбища в в миналото първокласния дом и работата вървяла по проект, до момента в който.... не се появили служители на реда.


В началото тонът им бил много внезапен и помолили екипът да напусне жилището, което с изключение на монумент на културата и е частна благосъстоятелност, крие заплаха за живота им. В момента, в който Джулиана чинно почнала да се преоблича с ежедневните си облекла ченетата на служителите на реда виснали от гледката която се разкрила пред тях.

Без терзание моделката останала единствено по нищожно долни дрехи, служителите на реда не могли да обелят и дума - вперили взор в големите силиконови прелести на Гани. Така всичко завършило спокойно и безшумно, а миската дава обещание на почитателите си до няколко дни да им покаже част от готовите фотоси.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР